
Pewne jest jedno. Polskie Mięso.
Zawsze
w dobrym
towarzystwie.
Smak i aromat domowego jedzenia cieszy
jeszcze bardziej, gdy można się nim dzielić.
Gotować, próbować, częstować - kto z miłośników dobrego jedzenia tego nie kocha?
Wspólne przyrządzanie potraw to podróż nie tylko po smakach, ale i emocjach
współbiesiadujących. Gdy na stole króluje polskie mięso, chcemy się chwalić jego smakiem wśród najbliższych, ale pragniemy również dzielić się naszymi sprawdzonymi przepisami, zaskakującymi dodatkami i sposobami na przygotowanie - nieraz wyniesionymi z rodzinnego domu.

Poznaj naszych ambasadorów,
którzy pasję do gotowania, biesiadowania
i miłość do rodzimej kuchni wynieśli z domu:

Gaja Kuroń
miłośniczka jedzenia i gotowania, dietetyczka,
instagramerka. Talent kulinarny odziedziczyła
po ojcu, ale - jak twierdzi - wszystkiego musiała nauczyć
się sama. I to z sukcesem, który zaprowadził
ją Aż do 6. edycji polskiego Masterchefa.

Jakub Kuroń
kucharz, szef kuchni, youtuber. Gotowanie
to jego pasja, praca i przyjemność. Gotuje od dziecka
i chętnie dzieli się swoimi osiągnięciami
z innymi podczas warsztatów kulinarnych,
które prowadzi. Ponad wszystkie smaki kocha
kuchnię polską.
Dla naszych Ambasadorów wspólne gotowanie to niekończąca się przygoda. Stań się jej częścią
i poznaj zaskakujące sposoby na przyrządzanie mięsa, złote rady wyniesione z domu Kuroniów
oraz ciekawostki na temat polskiego mięsa.
Dołącz do wspólnego gotowania. Zawsze w dobrym towarzystwie.